O NAMA

Master Blaster je prva savremena muzička škola u Beogradu.

Učionice su opremljeni studiji, a predavači profesionalni muzičari velikog scenskog i studijskog iskustva. Radni ambijent i ljubav i strast koje, uz znanje prenose predavači garantuju brz napredak polaznika i sjajan rezultat.

Polaznici prolaze kroz sve muzičke žanrove i uče da sviraju/pevaju pesme koje vole da slušaju. Pored časova instrumenta/pevanja, polaznici škole uče teoriju muzike i pohađaju časove rada u bendu. Instrumenti i oprema su obezbeđeni, takođe postoji mogućnost vežbanja u prostorijama škole. Pohađanjem predavanja iz teorije muzike polaznici stičukompletno muzičko znanje, kao i u klasičnim nižim muzičkim školama.

Nakon svakog tromesečja svi polaznici škole nastupaju sa bendom na velikom koncertu pred mnogobrojnom publikom, svi osvoje zasluženi aplauz i bivaju motivisani za još predaniji rad i vežbu. Jedanput godišnje pored obaveznog koncerta učenika i profesora održava se i “Obračun bendova”, muzički “obračun” bendova za glasove stručnog žirija, glasove publike i pobedu.

Za ovaj koncert polaznici imaju časove scenskog nastupa i pripreme scenskog kostima. Pobednički bend osvaja nagradu studijskog snimanja pobedničke pesme. Najvrednije i najposvećenije polaznike škola Master Blaster primećuje, predlaže za članstvo u reprezentitativni školski bend -Masterblasterse, ulaže u njihov brži napredak i stipendira dalje školovanje.

Škola Master Blaster organizuje muzička okupljanja polaznika (Žurka Masterblastersa) na kojima članovi reprezentativnih bendova pozivaju polaznike škole da se pridruže na bini. Škola Master Blaster organizuje letnji muzički kamp sa najvišim standardima svih elemenata kampa: lokacija, smeštaj, hrana, bezbednost, uslovi za muzički rad, sportski i kreativni program.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998

Master Blaster Music School

Zemun, Prve Pruge 9e

Retenzija

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 319 40 35