O NAMA

Master Blaster je prva savremena muzička škola u Beogradu.

PRVA ŠKOLA ZA ROK I POP MUZIKU U BEOGRADU

Sa radom smo počeli 2009. godine i do danas je naš koncept našao potpunu potvrdu u praksi. Veliki broj učenika Master Blaster škole danas su aktivni članovi beogradskih pop i rok bendova a pre svega su srećni mladi ljudi koji hrabro koračaju kroz život.

Posebni smo jer…

Učenici usvajaju prva muzička znanja na časovima u profesionalnom okruženju koja im prenose predavači, ostvareni muzičari, profesionalci. Veoma brzo stiču prva iskustva sviranja u bendu i javnog nastupanja na koncertima škole. Ovo ih motiviše na veći individualni rad i istovremeno jača osećaj zajedništva i saradnje. Učenici veoma brzo postaju srećni i samouvereni.

Od učionice do koncerta…

Je potrebno veoma malo. Redovno i stručno održavanje časova i vođenje proba bendova razlog su zbog koga se učenici brzo osete spremni za prvi koncertni nastup, na velikoj bini, pred publikom!

Učenici biraju…

Školu gitare, bas gitare, bubnjeva, pevanja, klavijatura, muzičke produkcije ili DJ-inga. Često biraju i pesme koje sviraju ukoliko su u skladu sa programima.

Vreme za upis je…

Onda kada Vi poželite da se bavite muzikom. Nastava je organizovana po tromesečjima. Upis se vrši pre početka svakog tromesečja ali sa časovima možete početi u svakom trenutku. Kursevi gitare, bas gitare, bubnjeva, pevanja, klavijatura, muzičke produkcije ili DJ-inga se održavaju tokom cele godine.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069