Škola klavijatura

UPIS JE U TOKU

Master Blaster škola klavijatura svim ljubiteljima belih i crnih dirki omogućava brzo ovladavanje instrumentom i mogućnost praktične primene naučenog.

Na časovima se prolazi kroz različite muzičke pravce i klavijatura se savladava pravilno od samog početka. Svirajući poznate pesme i melodije sa klavijaturama ćete se upoznati na veoma lak i zabavan način i veoma brzo sa svojim bendom nastupiti na koncertima škole koji se održavaju četiri puta godišnje.

Profesori

Dejan Milosavljević

Dejan Milosavljević

KLavijature

Dejan Milosavljević, rođen je u Kragujevcu, 02.07.1970

Završio je osnovnu muzičku školu „Petar Konjović“, srednju muzičku školu „Mokranjac“, studirao Fakultet Muzičkih Umetnosti u Beogradu. Iza njega je dvadesetogodišnje iskustvo u klupskim svirkama.

Bio je frontmen bendova Presto i Libra. Nastupao je u gotovo svim beogradskim pop-rock klubovima. Imao je uspešnu profesionalnu saradnju sa kolegama – Vlatkom Stefanovskim (gostovanja u Beogradu i Skoplju sa Nitjananda bendom), Radomirom Mihajlovićem Točkom, Josipom Bočekom, Draganom Jovanovićem Krletom, Milivojem Mićom Markovićem (projekat Rock Misija), Nenadom Jankovićem – Dr. Nele Karajlić (saradnja na albumu „Ja nisam odavle“ – perkusije, džinglovi za TV serijal „Složna braća“), Miodragom Batom Kostićem, Kornelijem Kovačem, Zoranom Pavić, grupom Galija. Aktivno saradjivao sa Boy Georgeom tokom jednogošinje Nemačke turneje njegovog benda „Jesus loves you“. NITJANANDA BEND / Indijska duhovna muzika, klavijature, perkusije, vokal.

Serije koncerata u koncertnim salama u zemlji i regionu, Italiji,Rumuniji,Bugarskoj, Poljskoj.

Milica Tegeltija

Milica Tegeltija

Klavijature

Milica Tegeltija rođena je u Beogradu 1989. godine.

Muzičko obrazovanje stekla je u muzičkoj školi „Davorin Jenko“ u Beogradu, gde je kao đak generacije završila osnovnu i srednju školu. Tokom školovanja osvajala je brojne nagrade i laureate na republičkim takmičenjima iz solfeđa. Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu upisuje 2012. godine, Odsek za opštu muzičku pedagogiju.

Osam godina bila je aktivni član ženskog akademskog hora Collegium musicum sa kojim ja nastupala kao članica hora i solista na fruli na preko trista koncerata u zemlji i inostranstvu. Akademske studije drugog stepena završila je sa prosečnom ocenom 10 i stekla zvanje: master teoretičar umetnosti.

Sarađivala je i sarađuje sa bendovima „Turisti“, „Svi na pod“, „Stray dogg“, „Lollobrigida“, „Repetitor“, „Crvi“, kao i sa muzičarima Vladimirom Kolarićem Koletom, Bojanom Vunturišević i Andrijanom Belović sa kojom je napravila Dajem, U ogledalu i Zapitaj se, pesme koje su boravile na prvom mestu top liste „Diskomer“ Studija B. Svirala je klavijature 2015. godine kao članica super grupe na koncertnom obeležavanju trideset godina postojanja radio emisije Tajanstveni voz, autora Žikice Simića. 2016. godine snimila je izbor svojih kompozicija za klavir, a koje su krajem 2017. postale deo autorskog izdanja Igra.

Aktivno se bavi pedagoškim radom, izvođaštvom i kompozicijom.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998