Škola klavijatura

UPIS JE U TOKU

Master Blaster škola klavijatura svim ljubiteljima belih i crnih dirki omogućava brzo ovladavanje instrumentom i mogućnost praktične primene naučenog.

Na časovima se prolazi kroz različite muzičke pravce i klavijatura se savladava pravilno od samog početka. Svirajući poznate pesme i melodije sa klavijaturama ćete se upoznati na veoma lak i zabavan način i veoma brzo sa svojim bendom nastupiti na koncertima škole koji se održavaju četiri puta godišnje.

Profesori

Dejan Milosavljević

Dejan Milosavljević

Klavijature

Dejan Milosavljević, rođen je u Kragujevcu, 02.07.1970

Završio je osnovnu muzičku školu „Petar Konjović“, srednju muzičku školu „Mokranjac“, studirao Fakultet Muzičkih Umetnosti u Beogradu. Iza njega je dvadesetogodišnje iskustvo u klupskim svirkama.

Bio je frontmen bendova Presto i Libra. Nastupao je u gotovo svim beogradskim pop-rock klubovima. Imao je uspešnu profesionalnu saradnju sa kolegama – Vlatkom Stefanovskim (gostovanja u Beogradu i Skoplju sa Nitjananda bendom), Radomirom Mihajlovićem Točkom, Josipom Bočekom, Draganom Jovanovićem Krletom, Milivojem Mićom Markovićem (projekat Rock Misija), Nenadom Jankovićem – Dr. Nele Karajlić (saradnja na albumu „Ja nisam odavle“ – perkusije, džinglovi za TV serijal „Složna braća“), Miodragom Batom Kostićem, Kornelijem Kovačem, Zoranom Pavić, grupom Galija. Aktivno saradjivao sa Boy Georgeom tokom jednogošinje Nemačke turneje njegovog benda „Jesus loves you“. NITJANANDA BEND / Indijska duhovna muzika, klavijature, perkusije, vokal.

Serije koncerata u koncertnim salama u zemlji i regionu, Italiji,Rumuniji,Bugarskoj, Poljskoj.

Predrag Tanacković

Predrag Tanacković

Klavijature

Predrag Tanacković rođen je 1988. godine u Beogradu.

Završio je SMŠ Mokranjac u Beogradu, odsek klavir, a studirao je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Po završetku školovanja započeo je profesionalnu karijeru i nastupao je na raznim događajima u Srbiji i regionu. Pored klasične muzike aktivno izvodi pop, rok i funk muziku. Sarađivao je sa mnogobrojnim poznatim muzičarima i bendovima iz Srbije među kojima su Tijana Dapčević, Željko Vasić, Queen real tibute itd.

2021. godine učestvovao je na snimanju džingl numere za seriju ’’Složna Braća’’ Od 2018. do 2020. godine nastupao je na preookeanskim kruzerima.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069