škola bubnjeva

UPIS JE U TOKU

Master Blaster škola bubnjeva je izuzetno popularna škola, pohađaju je i dečaci i devojčice, svi veoma odlučni da svom bendu daju čvrst ritam.

Na časovima bubnjeva uz pomoć svojih profesora oni uspešno savladavaju jednostavne, a zatim sve složenije ritmove i veoma brzo postaju deo naše odlične ritam sekcije na koncertima škole koji se održavaju četiri puta godišnje.

U okviru škole bubnjeva između ostalog se uči:

  • Tehnika ruku
  • Tehnika nogu
  • Koordinacija
  • Sviranje različitih stilova
  • rad sa bendom i uvežbavanje pesama za nastupe

Profesori

Miroslav Milatović - Vicko

Miroslav Milatović - Vicko

Bubnjevi

Rođen 1959. godine u Beogradu.

Muzičku karijeru je započeo 1976. godine kao bubnjar u grupi Born. Godinu dana kasnije, zajedno sa gitaristom Rajkom Kojićem, pridružuje se grupi S.O.S. u kojoj je svirao sve do avgusta 1978. godine, kada je oformljena grupa Riblja Čorba, u sastavu:Borisav Đorđević – Bora (vokal), Miroslav Aleksić – Miša (bas), Miroslav Milatović – Vicko (bubnjevi) i Radislav Kojić – Rajko (gitara). Od tog dana Vicko je stalni član Riblje Čorbe. Vicko je bio i jedan od osnivača grupa Ratnici (Warriors), Delta Project, Indijanci.

Kao pevač, snimio je solistički album „U ritmu srca malog dobošara“ 1986. godine. Kao muzički producent, autor ili instrumentalista sarađivao je sa grupama Karizma, Minđušari, Šabanotti, Kraljevski apartman, Džoker. Kao kompozitor i autor tekstova učestvovao je na dečijem projektu “Dečaci o devojčicama“ i albumu “Ekološka žurka“ beogradskog dečijeg hora “Horislavci“.

Trenutno radi u Beogradu kao bubnjar, muzički producent i kompozitor.

Gafor Ćirić - Gaša

Gafor Ćirić - Gaša

Bubnjevi

Pohađao muzičku školu „Stanković“, klasa profesora Miroslava Karlovića. Od 1983 radi kao profesionalni muzičar. Edukacijom mlađih muzičara se bavi poslednjih 10 god.

Profesionalno svira razne muzičke žanrove. Saradjivao je sa mnogim rok, latin jazz, pop bendovima I muzičarima: Vlada Maričić (band), Ljuba Paunić(jazz orkestar) Branislav Marušić Čutura (Zlatni dečaci), Latino orkestri (Raul, Odri Campus) kao i u pratećim orkestrima mnogih jugoslovenskih izvodjača: Leo Martina, Bisere Veletanlić, Meri Cetinić, Doris Dragović, Kemala Montena, Miki Jevremovića.

Zadnjih godina aktivno svira u raznim „cover“ bendovima u zemlji i inostranstvu.

Bogdan Đurđević

Bogdan Đurđević

Bubnjevi

Bogdan Đurđević je ljubav prema muzici i bubnjevima otkrio, negovao i razvijao u Master Blaster školi od svoje 11. godine U prostorijama škole boravio je svakodnevno i vežbao. Bio je član reprezentativnog benda škole Masterblastersa 5 godina i jako rano postao uzor.

Svirao je sa poznatim umetnicima kao što su Vasil Hadžimanov, Lena Kovačević, Aleksandra Radović, u poznatim autorskim i džez sastavima KKQ, Schime trio, Dušan Jevtović, „Zemlja gruva“, „Zabranjeno pušenje“,, predstavi / mjuziklu „Gradjanska neposlusnost“.

Diplomirao je na džez odseku srednje muzičke škole „Stanković“ i položio je prijemni za upis na Music and Arts University – Vienna – BA Jazz – Drumms, gde će nastaviti školovanje.

Vanja Seneši

Vanja Seneši

Bubnjevi

Vanja svira bubanj već 12 godina. Predaje ga više od 4 godine. Već šest godina svira u vranjskom metal bendu Mud Factory, sa kojima je nastupao širom Srbije, kao i u Hrvatskoj, BiH, Bugarskoj, Makedoniji i Crnoj Gori. Svoj prvi LP album su završili u jednom od najpoznatijih studija na svetu za metal muziku – Fredman studiju u Geteborgu i on će uskoro biti objavljen i plasiran širom sveta.

Svirao je sa više od 10 bendova i iza sebe ima preko 300 profesionalnih nastupa. Muzika mu je najveća strast. Završio je Fakultet dramskih umetnosti, smer menadžment i produkcija pozorišta, radija i kulture i tim poslom se bavi već 7 godina.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069