Muzička produkcija

UPIS JE U TOKU

Master Blaster škola tonskog snimanja i muzičke produkcije namenjena je svima onima koji žele da se osposobe za produciranje muzike različitih žanrova.

Na njemu se polaznici upoznaju sa muzičkim programima i studijskom opremom.

Redovno prisustvo na časovima muzičke produkcije inspiriše učenike da počnu kreirati sopstvenu muziku, a nakon nekog vremena i da rade u muzičkom studiju.

Na časovima se proučavaju programi za muzičku produkciju kao i različite tehnike snimanja, miksovanja i stvaranja muzike.

Profesori

Boris Jovanović

Boris Jovanović

Muzička produkcija

Rođen je 1979. godine u Beogradu.

Diplomirao je na Akademiji Umetnosti ‘Braća Karić’, odsek snimanje i obrada zvuka.Od 2006. godine radio je na brojnim projektima kao tonski snimatelj i miks inženjer u muzičkom studiju Zana. Paralelno se bavi producentskim i snimateljskim poslom u Master Blaster Studiju.

Tokom godina profesionalnog studijskog rada, sarađivao je sa brojnim imenima inostrane i domaće muzičke scene raznih žanrova, među kojima su : grupa Zana, Goca Tržan, Aleksa Jelić, Ana Štajdohar, Lena Kovačević (pop), Etar (rock), J.U.S.T.,The Beatshakers (house), Jarusha, Naila Boss, Little Chief (r&b, hip hop).

Trenutno radi u studiju Zana kao tonski snimatelj i miks inženjer i u Master Blaster Studiju kao producent, tonski snimatelj, mix i mastering inženjer.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998