Teorija muzike

UPIS JE U TOKU

Teorija muzike je neizostavni deo obrazovanja svakog muzičara, od prvih koraka. Ona je rezultat potrebe razumevanja zakonitosti koje upravljaju muzikom.

Časovi teorije muzike su integralni deo muzičkog obrazovanja u Master Blaster školi i zahvaljujući tome svi polaznici škole stasavaju u pismene muzičare kojima se pruža mogućnost nastavka školovanja u srednjim muzičkim školama i na muzičkim akademijama širom sveta.

Profesori

Mila Milačić

Mila Milačić

Teorija muzike

Mila Milačić je rođena 09.03.2001.godine u Beogradu.

Svoje prvo muzičko znanje je stekla u Muzičkoj školi ,,Dr.Vojislav Vučković“ .

Nakon toga svoje školovanje nastavlja u Muzičkoj školi ,,Stanković“ na odseku za džez muziku i trenutno je student Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu na odseku za džez i popularnu muziku.

Imala je priliku da nastupa na džez festivalima (valjevski, pančevački i beogradski), u Kolarčevoj zadužbini, na Nebojšinoj kuli, u SKC-u, u UK ,,Vuk Stefanović Karadžić”, na otvaranju galerije ,,Džez u Beogradu“ ispred paviljona Cvijete Zuzurić, na Muzičkom paviljonu za dan Evrope, u KC Beograd i na mnogobrojnim humanitarnim koncertima.

Interesovanje za oblast teorije muzike pokazuje još od niže muzičke škole a kroz dalje školovanje je redovno učestvovala na takmičenjima i osvajala nagrade.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069