ŠKOLA GITARE

UPIS JE U TOKU

Škola gitare Master Blaster je otvorena za sve polaznike nezavisno od starosti i prethodnog znanja i iskustva.

Časovi gitare su najtraženiji u Master Blasteru.

Bilo da želite da postanete član nekog rok sastava i naučite da vladate električnom gitarom, ili da je vaša želja da u svakom trenutku možete zabaviti svoje društvo svirajući akustičnu gitaru, ovaj kurs je idealan za vas.

Od samog početka puno praktičnog rada. Do momenta kada istinski svirate, prođe vrlo malo vremena. Program po kome se radi, pre svega je interesantan, fleksibilan i obezbeđuje lakoću u usvajanju znanja.

Kurs je otvoren za sve polaznike nezavisno od starosti i prethodnog znanja i iskustva.

Profesori

Radivoje Bojanovski

Radivoje Bojanovski

Gitara

Rođen 16.01.1969. u Beogradu.

U ranoj mladosti osnovao je rok bend “Grafiti” sa kojima je učestvovao na mnogim jugoslovenskim manifestacijama i svirao u svim, tada značajnim beogradskim klubovima.

Sredinom 90-ih je sa internacionalnim muzičarima svirao u nekoliko evropskih zemalja

Po povratku postaje član benda “Alisa”, formira prateći bend “Voodoo Popeye”.

Paralelno se bavi studijskim radom. Sarađivao je sa velikim brojem domaćih muzičara.

Trenutno je član grupe “Đura i mornari”.

Rastko Aksentijević

Rastko Aksentijević

Gitara

Završio je FMU u Beogradu na odseku za klasičnu gitaru.

Kao student osvajao je nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima i pohađao seminare kod vodećih svetskih gitarista. Jedan je od osnivača Jugoslovenske asocijacije klasičnih gitarista. Pored akustične i električne gitare svira tradicionalne instrumente (tambure, šargija, saz).

Od 1998. godine bavi se produkcijom i komponovanjem različitih muzičkih žanrova. Kao instrumentalista, kompozitor i producent sarađivao je sa mnogim imenima naše scene. Kao član raznih sastava imao je veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu. Pored popularne i tradicionalne muzike komponovao je za film, televiziju, video igre i video radove.

Osnivač je grupa “Zapis” i “Biber”. Snimio je veliki broj numera i nekoliko albuma.

Ivan Stamenković

Ivan Stamenković

Gitara

Ivan Stamenković rođen je 26.01.1979. godine u Beogradu.

Naklonost ka umetnosti a posebno muzici, pokazuje još od malena. Ogroman uticaj na njega ostavlja porodično okruženje. Rodjeni ujak Zoran Branković (gitarista i pevač) i njegovi prijatelji, Nenad Stefanović Japanac (bas gitara) R.M. Točak (gitara) i Arsa (gitara), utiču da se Ivan u 13-toj godini potpuno posveti gitari.

Prve dve godine je svirao na gitari Đordja Milojevića sa kojim kasnije formira svoj prvi bend “Black Dog” i počinje sa nastupima. U tom periodu menja interesovanje i iskazuje afinitet prema bliz izrazu i prelazi u bend “Southern Comfort”.

Diplomira 2000. godine gitaru na džez odseku u muzičkoj školi “Stanković” u klasi profesora Danila Dače Karamarkovića. Tokom školovanja, kao jedan od vodećih na klasi, Ivan nastupa na brojnim džez festivalima predstavljajući školu. Iako džez muzika potpuno okupira njegova interesovanja, Ivan nastavlja razvijanje veština sviranja širokog spektra muzičkih stilova.

U svojoj karijeri nastupa sa grupama Boogie Band, Contigo, Momci iz Brazila i Residents (Bojana Stamenov) kao i sa Arsom, Furdom, Miškom Plavim, Majom Odžaklijevskom, Ksenijom Mijatović, Natašom Bekvalac, Stevanom Fedijem, Aleksom Jelićem, Lejlom Hot i Sergejem Ćetkovićem.
Od 2005. godinne svirao je u nekoliko cover bendova i počinje da drži časove gitare.

Kao studijski muzičar Ivan sarađuje izmedju ostalih, sa Zoranom Radetićem (klavijaturistom, aranžerom i producent) i Borisom Krstajićem i snima brojna dela domaće muzičke scene.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998

Master Blaster Music School

Zemun, Prve Pruge 9e

Retenzija

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 319 40 35