ŠKOLA GITARE

UPIS JE U TOKU

Master Blaster škola gitare je otvorena za sve polaznike nezavisno od starosti i prethodnog znanja i iskustva.

Časovi gitare su najtraženiji u Master Blaster muzičkoj školi.

Bilo da želite da postanete član nekog benda i naučite da vladate električnom gitarom, ili da je vaša želja da u svakom trenutku možete zabaviti svoje društvo svirajući akustičnu gitaru, ova škola je idealna za vas.

Malo vremena je potrebno da zasvirate gitaru!

Program po kome se radi, pre svega je interesantan, odgovara baš vašem muzičkom afinitetu i u profesionalnom okruženju obezbeđuje lakoću u usvajanju znanja.

Profesori

Radivoje Bojanovski

Radivoje Bojanovski

Gitara

Rođen 16.01.1969. u Beogradu.

U ranoj mladosti osnovao je rok bend “Grafiti” sa kojima je učestvovao na mnogim jugoslovenskim manifestacijama i svirao u svim, tada značajnim beogradskim klubovima.

Sredinom 90-ih je sa internacionalnim muzičarima svirao u nekoliko evropskih zemalja

Po povratku postaje član benda “Alisa”, formira prateći bend “Voodoo Popeye”.

Paralelno se bavi studijskim radom. Sarađivao je sa velikim brojem domaćih muzičara.

Trenutno je član grupe “Đura i mornari”.

Rastko Aksentijević

Rastko Aksentijević

Gitara

Završio je FMU u Beogradu na odseku za klasičnu gitaru.

Kao student osvajao je nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima i pohađao seminare kod vodećih svetskih gitarista. Jedan je od osnivača Jugoslovenske asocijacije klasičnih gitarista. Pored akustične i električne gitare svira tradicionalne instrumente (tambure, šargija, saz).

Od 1998. godine bavi se produkcijom i komponovanjem različitih muzičkih žanrova. Kao instrumentalista, kompozitor i producent sarađivao je sa mnogim imenima naše scene. Kao član raznih sastava imao je veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu. Pored popularne i tradicionalne muzike komponovao je za film, televiziju, video igre i video radove.

Osnivač je grupa „Zapis“ i „Biber“. Snimio je veliki broj numera i nekoliko albuma.

Ivan Stamenković

Ivan Stamenković

Gitara

Ivan Stamenković rođen je 26.01.1979. godine u Beogradu.

Naklonost ka umetnosti a posebno muzici, pokazuje još od malena. Ogroman uticaj na njega ostavlja porodično okruženje. Rodjeni ujak Zoran Branković (gitarista i pevač) i njegovi prijatelji, Nenad Stefanović Japanac (bas gitara) R.M. Točak (gitara) i Arsa (gitara), utiču da se Ivan u 13-toj godini potpuno posveti gitari.

Prve dve godine je svirao na gitari Đordja Milojevića sa kojim kasnije formira svoj prvi bend „Black Dog“ i počinje sa nastupima. U tom periodu menja interesovanje i iskazuje afinitet prema bliz izrazu i prelazi u bend „Southern Comfort“.

Diplomira 2000. godine gitaru na džez odseku u muzičkoj školi „Stanković“ u klasi profesora Danila Dače Karamarkovića. Tokom školovanja, kao jedan od vodećih na klasi, Ivan nastupa na brojnim džez festivalima predstavljajući školu. Iako džez muzika potpuno okupira njegova interesovanja, Ivan nastavlja razvijanje veština sviranja širokog spektra muzičkih stilova.

U svojoj karijeri nastupa sa grupama Boogie Band, Contigo, Momci iz Brazila i Residents (Bojana Stamenov) kao i sa Arsom, Furdom, Miškom Plavim, Majom Odžaklijevskom, Ksenijom Mijatović, Natašom Bekvalac, Stevanom Fedijem, Aleksom Jelićem, Lejlom Hot i Sergejem Ćetkovićem.
Od 2005. godinne svirao je u nekoliko cover bendova i počinje da drži časove gitare.

Kao studijski muzičar Ivan sarađuje izmedju ostalih, sa Zoranom Radetićem (klavijaturistom, aranžerom i producent) i Borisom Krstajićem i snima brojna dela domaće muzičke scene.

Saša Petrov

Saša Petrov

Gitara

Već u ranim tinejdžerskim danima svirao je sa jednim od najpopularnijih autorskih tinejdž rok bendova „Grafiti“ i sa The end Band-om, sa kojim je i snimio jedan album.

U periodu od 1993. – 2000. godine svira gitaru sa bendom „Vampiri“ sa kojima je snimio tri albuma. Posle kratke pauze svira gitaru u bendu „The Dibidus“ sa kojim je takođe snimio tri albuma.

Trenutno ima svoj bluz rok bend Bluz Plus. Bavi se studijskim snimanjem i produkcijom, producirao je album za bend „Peja i Zmajevo Gnezdo“, kao i muziku za par pozorišnih predstava.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998