ŠKOLA GITARE

UPIS JE U TOKU

Master Blaster škola gitare je otvorena za sve polaznike nezavisno od starosti i prethodnog znanja i iskustva.

Časovi gitare su najtraženiji u Master Blaster muzičkoj školi.

Bilo da želite da postanete član nekog benda i naučite da vladate električnom gitarom, ili da je vaša želja da u svakom trenutku možete zabaviti svoje društvo svirajući akustičnu gitaru, ova škola je idealna za vas.

Malo vremena je potrebno da zasvirate gitaru!

Program po kome se radi, pre svega je interesantan, odgovara baš vašem muzičkom afinitetu i u profesionalnom okruženju obezbeđuje lakoću u usvajanju znanja.

Profesori

Radivoje Bojanovski

Radivoje Bojanovski

Gitara

Rođen 16.01.1969. u Beogradu.

U ranoj mladosti osnovao je rok bend “Grafiti” sa kojima je učestvovao na mnogim jugoslovenskim manifestacijama i svirao u svim, tada značajnim beogradskim klubovima.

Sredinom 90-ih je sa internacionalnim muzičarima svirao u nekoliko evropskih zemalja

Po povratku postaje član benda “Alisa”, formira prateći bend “Voodoo Popeye”.

Paralelno se bavi studijskim radom. Sarađivao je sa velikim brojem domaćih muzičara.

Trenutno je član grupe “Đura i mornari”.

Ivan Stamenković

Ivan Stamenković

Gitara

Ivan Stamenković rođen je 26.01.1979. godine u Beogradu.

Naklonost ka umetnosti a posebno muzici, pokazuje još od malena. Ogroman uticaj na njega ostavlja porodično okruženje. Rodjeni ujak Zoran Branković (gitarista i pevač) i njegovi prijatelji, Nenad Stefanović Japanac (bas gitara) R.M. Točak (gitara) i Arsa (gitara), utiču da se Ivan u 13-toj godini potpuno posveti gitari.

Prve dve godine je svirao na gitari Đordja Milojevića sa kojim kasnije formira svoj prvi bend „Black Dog“ i počinje sa nastupima. U tom periodu menja interesovanje i iskazuje afinitet prema bluz izrazu i prelazi u bend „Southern Comfort“.

Diplomira 2000. godine gitaru na džez odseku u muzičkoj školi „Stanković“ u klasi profesora Danila Dače Karamarkovića. Tokom školovanja, kao jedan od vodećih na klasi, Ivan nastupa na brojnim džez festivalima predstavljajući školu. Iako džez muzika potpuno okupira njegova interesovanja, Ivan nastavlja razvijanje veština sviranja širokog spektra muzičkih stilova.

U svojoj karijeri nastupa sa grupama Boogie Band, Contigo, Momci iz Brazila i Residents (Bojana Stamenov) kao i sa Arsom, Furdom, Miškom Plavim, Majom Odžaklijevskom, Ksenijom Mijatović, Natašom Bekvalac, Stevanom Fedijem, Aleksom Jelićem, Lejlom Hot i Sergejem Ćetkovićem.
Od 2005. godinne svirao je u nekoliko cover bendova i počinje da drži časove gitare.

Kao studijski muzičar Ivan sarađuje izmedju ostalih, sa Zoranom Radetićem (klavijaturistom, aranžerom i producentom) i Borisom Krstajićem i snima brojna dela domaće muzičke scene.

Aleksa Nenadović

Aleksa Nenadović

Gitara

Aleksa Nenadović je ljubav prema gitari otkrio jako rano, sa nepunih pet godina. Od samog početka su ga oduševljavali rok gitaristi I rok muzika. Svoje prve korake ka svetu profesionalnih gitarista napravio je baš u Master Blaster školi. Po ulasku u školu već je vladao bluz I rok formom sviranja.

Tokom prvih godina školovanja proširio je svoj pogled na savremenu muziku I veoma brzo usvojio izvođačka znanja I veštinu u mnogim savremenim stilovima muzike. Kako se odmah isticao kao izuzetno talentovan, kreativan I napredan, uključen je u reprezentativni bend škole Master Blaster sa 15 godina. Sa Blastersima je nastupio na većem broju značajnih koncerata I stekao prvo scensko iskustvo.

Po završetku školovanja u Master Blaster školi odmah je započeo profesionalno bavljenje muzikom. Nakon izuzetno velikog broja nastupa po klubovima Beograda i Srbije sa vodećim mladim muzičarima grada kao I sa eminentnim umetnicima, među kojima se ističe saradnja sa Ljubom Ninkovićem, Aleksa počinje da svira na prekookeanskim brodovima, gde potujući po svetu prolazi kroz sve popularne muzičke žanrove i najveće hitove 20. i 21. veka. Trenutno je član alternativnih bendova Fantom i Natalee, sa kojima svira koncerte i festivale po regionu, snima po studijima za razne izvođače i predaje kod nas u školi.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069