PRO VOICE

UPIS JE U TOKU

PRO VOICE

UPIS JE U TOKU

Kurs “PRO VOICE” je namenjen aktivnim pevačima ili naprednijim amaterima koji žele da poboljšaju svoju vokalnu tehniku i izvođenje bez obzira na muzički žanr kojim se bave. Često se dešava da profesionalni pevači usled nepravilno razvijene tehnike pevanja oštete svoj glas i zbog toga značajno skrate vreme svog profesionalnog bavljenja muzikom. Mladom pevaču ili pevačici se u fazi učenja javljaju dileme jer su predavači imali različite pristupe, a na internetu se mogu naći kontradiktorne informacije.

U okviru kursa polaznicima će se prenositi znanje onako kako ga je predavač sticao na koledžu Berklee College of Music, učeći od najboljih svetskih predavača. Cilj kursa je da polaznici povećaju volumen i raspon glasa, usavrše boju svog vokala, poprave izvođenje i nauče da uživaju u nastupu bez obzira na okolnosti u kojima se nalaze. Kurs se sastoji od individualnih časova pevanja i grupnih, interaktivnih radionica na kojima se peva i diskutuje o aspektima vokalne tehnike.

Neke od tema koje se izučavaju na kursu su:

  • svi aspekti vokalne tehnike
  • pronalaženje ličnog izraza u interpretaciji
  • prenošenje poruke pesme na publiku (Storytelling)
  • pristup pevanju različitih muzičkih stilova (Žanrovi)
  • zdrav pristup pevanju (Održavanje zdravlja vokala)
  • razvoj kreativne slobode u toku nastupa (Improvizacija)

Kurs vodi Ilija Mihailović, jedan od naših najboljih vokalnih solista, čiji su karijera i muzički razvoj bazirani u Americi.

Profesori

Ilija Mihailović

Ilija Mihailović

Pro Voice

Muzičko obrazovanje Ilije Mihailovića je počelo u njegovoj osmoj godina kada je upisao nižu muzičku školu. Uporedo je pohađao odsek za violončelo i solo pevanje. Svoju muzičku edukaciju je nastavio u srednjoj muzičkoj školi “Stanković” gde je pohađao odsek za džez pevanje. Diplomirao je u Bostonu na jednom od najprestižnijih koledža na svetu Berklee College of Music.

Za vreme studiranja imao je priliku da uči od legendarnih pevača kao što su Darcel Wilson, Dennis Montgomerry, Jeff Ramsey. Istovremeno je imao priliku da sarađuje sa inostranim muzičarima među kojima su Kurt Elling, Robert Glasper, James Arthur. Nastupao je na velikim manifestacijama poput Celebration of Black American Music and Voices, Middle Eastern Festival, Beantown Jazz Festival, International Folk Festival, Berklee Singer’s Showcase i drugim.

Kao vrhunskog pevača prepoznali su ga svetski poznati umentici među kojima su H.E.R., Robert Glasper, Ledisi, Jonathan McReynolds, Jazmine Sullivan, Avery Wilson, James Arthur, Calum Scott, Maranda Curtis, Shelea itd.

Trenutno živi i radi u Bostonu kao vokalni solista, studijski muzičar, aranžer i songwriter.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998