Škola DJ-inga

UPIS JE U TOKU

Master Blaster škola DJ-inga je sve popularnija!

Polaznici uče šta sve podrazumeva veština jednog dobrog DJ-a i veoma brzo stiču spremnost da nastupe pred publikom.

Jedan od polaznika naše škole DJ Alex Ice (Aleksa Milutinović) otkrio je sa svega 10 godina strast prema elektronskoj muzici, miksovanju i DJ- ingu i u Master Blaster DJ školi napravio svoje prve korake. Vrlo brzo je počeo da nastupa na školskim koncertimai tako postao najmlađi DJ u Srbiji. Uz DJ-ing pohađao je i Master Blaster školu klavijatura, školu bas gitare, i školu muzičke produkcije.

Njegovi setovi se najčešće sastoje od aktuelnih trap, electro i progressive house numera koje miksuje hrabro, inovativno, uzbudljivo. Svoj prvi singl pod nazivom “We are ready” za koji je svirao klavijature i učestvovao u produkciji objavio je sa 15 godina i stekao veliku popularnost među mladima.

Profesori

DJ Ura

DJ Ura

DJ

DJ Ura – Miroslav Jakoviljević je obdaren magijom muzike i mudrošću tehnologije, tako je i postao DJ, jedan od čarobnjaka 21. veka. DJ_Ura je odrastao u blizini PGP fabrike na Košutnjaku, jedne od beogradskih fabrika diskografskih ploča, te je tako jako rano imao svoje omiljene igračke u vidu vinila, a ubrzo je to postaje sjajna kolekcija ploča.

On poseduje izuzetan muzički talenat i ogromnu količinu energije za podizanje atmosfere u klubovima, i hipnotiše publiku da pleše do izlaska sunca. U dvadesetogodišnjoj karijeri, DJ Ura je pronašao svoje mesto u vrhu house scene u Srbiji, kao jedan od rezidenta na internacionalnim festivalima u Srbiji kao što su EXIT i LOVE FEST i legendarnim beogradskim klubovima/barovima.

U svojoj karijeri je postao diplomirani Audio I Video Tehnologije, kao i predsedavajući studenata Audio Engineerng Society, svetskog udruženja audio inženjera. Njegova producentska izdanja “Relax FM i Graphite” na etiketi Fifth Sun recording se svrstavaju te godine u tech-house hitove mnogih diskoteka. Njegove tehnološke sposobnosti su ga danas dovele do toga da bude stručnjak i promoter za brendove kao što su Allen & Heath, Native Instruments, Pioneer, DenonDJ, Numark, ali i dalje zapali plesni podijum kad god je u DJ kabini.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998