Škola za DJ-eve

UPIS JE U TOKU

Master Blaster škola za DJ-eve je sve popularnija!

Polaznici uče šta sve podrazumeva veština jednog dobrog DJ-a i veoma brzo stiču spremnost da nastupe pred publikom.

Jedan od polaznika naše škole DJ Alex Ice (Aleksa Milutinović) otkrio je sa svega 10 godina strast prema elektronskoj muzici, miksovanju i DJ- ingu i u Master Blaster školi za DJ-eve napravio svoje prve korake. Vrlo brzo je počeo da nastupa na školskim koncertima i tako postao najmlađi DJ u Srbiji. Uz DJ-ing pohađao je i Master Blaster školu klavijatura, školu bas gitare, i školu muzičke produkcije.

Njegovi setovi se najčešće sastoje od aktuelnih trap, electro i progressive house numera koje miksuje hrabro, inovativno, uzbudljivo. Svoj prvi singl pod nazivom “We are ready” za koji je svirao klavijature i učestvovao u produkciji objavio je sa 15 godina i stekao veliku popularnost među mladima.

Profesori

Nenad Kosovac - Colle (Kole)

Nenad Kosovac - Colle (Kole)

DJ

Nenad Kosovac – Colle (Kole) je jedan od osnivača najpopularnijeg beogradskog DJ dua The Beatshakers. The Beatshakers su 2008. godine sa svojim prvim hitom „Ma Cherie“ osvojili publiku u Srbiji i celom regionu. Verzija iste pesme na engleskom jeziku koju su 2012. godine uradili zajedno sa švajcarskom zvezdom DJ Antoanom, osvojila je vrhove top lista u Austriji, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Nemačkoj Mađarskoj, Rusiji, Slovačkoj i Švajcarskoj. Spot za ovu pesmu je gledalo preko 80 miliona ljudi i može se reći da je ova pesma obeležila 2012. godinu u Evropi.

DJ Colle je kao član dua The Beatshakers nastupao na najvećim festivalima u regionu među kojima su Exit festival u Novom Sadu i Ultra Europe u Splitu, kao i na gotovo svim većim festivalima širom regiona. U toku svoje bogate karijere delio je binu sa najvećim imenima iz elektronske muzike lao što su David Guetta, Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Benny Benassi, Mark Knight, Sandy Rivera i drugi.

2015. godine Colle je nakon višegodišnjeg aktivnog rada u zemlji i redovnih gostovanja po eminentnim evropskim klubovima i festivalima pokrenuo svoj parti serijal „COLLECTIVE“.

Za razliku od nastupa sa The Beatshakers-ima Colle ovaj put pod imenom Collective koketira sa tekhaus i haus zvukom.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069