Škola DJ-inga

UPIS JE U TOKU

Ovaj kurs je u Master Blasteru sve popularniji.

Zainteresovani polaznici uče šta sve podrazumeva veština jednog dobrog DJ-a. Veoma brzo stiču spremnost da nastupe u nekom od klubova. Kurs DJ se sastoji samo iz časova glavnog predmeta.

Jedan od polaznika ovog kursa je i DJ Alex Ice (Aleksa Milutinović) rođen 2001. u Beogradu. Sa svega 10 godina otkrio je strast prema elektronskoj muzici, miksovanju i DJ- ingu. Prve DJ korake napravio je u Master Blaster-u, prvoj školi za pop i rok muziku u Beogradu. Ubrzo je počeo da nastupa na školskim manifestacijama i tako postao najmlađi DJ u Srbiji. Nakon toga počinje da uči da svira klavijature, bas gitaru, a interesuje se i za muzičku produkciju. Kao klavijaturista nastupa u prvoj postavi reprezentativnog školskog benda “Masterblastersi”.

Njegovi setovi se najčešće sastoje od aktuelnih trap, electro i progressive house numera koje miksuje hrabro, inovativno, uzbudljivo.

Upravo je objavio svoj prvi singl pod nazivom “We are ready” za koji je svirao klavijature i učestvovao u produkciji.

Profesori

The Beatshakers - Nenad Kosovac Kole

The Beatshakers - Nenad Kosovac Kole

DJ

The BeatShakers je beogradski DJ dvojac kojeg čine Ivan Gojković i Nenad Kosovac.

Svoj prvi singl “Ma cherie” snimili su 2009. godine. Od tada, pesma ”Ma cherie” je na nekoliko radio stanica proglašena za hit godine dok je video spot na You Tube-u gledalo više od million ljudi. Trenutno je u Evropi aktuelna verzija pesme ”Ma cherie” koju su napravili u saradnji sa DJ Antoanom.

The BeatShakers su publici u februaru 2010. godine predstavili svoj novi singl “Prisoner”. Ovaj video spot je glasanjem gledalaca osvojio prvo mesto top liste ”Domaćica” na MTV Adria.

Krajem 2010. godine sa Aleksandrom Radović objavljuju duet ”U inat prošlosti”. Već po samom objavljivanju pesma je postala pravi bum.

Od septembra 2007. godine na jednoj od najslušanijih beogradskih radio stanica, Top FM, redovno se emituje njihova emisija “The BeatShakers Radio Show” u kojoj se mogu čuti noviteti sa svetske i domaće DJ scene.Pored mnogobrojnih solističkih nastupa nastupali su i sa velikim brojem internacionalnih DJ-eva kao što su: Junior Jack, David Morales, Freemasons, Sebastian Inrosso, Axwell, Benny Benassi , Sandy Rivera, Ron Carrol, Katherine Ellis, Tara McDonald, Yves Larock, DJ Antoine i mnogom drugim a sredinom 2010. godine počinju i njihovi prvi internacionalni nastupi u Cirihu, Barseloni, Pagu, Skoplju…

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998

Master Blaster Music School

Zemun, Prve Pruge 9e

Retenzija

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 319 40 35