ŠKOLA GITARE

UPIS JE U TOKU

Master Blaster džez odsek organizuje i uspešno realizuje pripremnu nastavu iz solfeđa, teorije muzike i instrumenta za polaganje prijemnog ispita za upis u srednju muzičku školu „Stanković“.

Muzička škola Master Blaster može da se pohvali činjenicom da su svi učenici koji su do sada pohađali časove instrumenta i solfeđa sa velikim uspehom položili prijemni ispit.

Master Blaster škola gitare je otvorena za sve polaznike nezavisno od starosti i prethodnog znanja i iskustva.

Časovi gitare su najtraženiji u Master Blaster muzičkoj školi.

Bilo da želite da postanete član nekog benda i naučite da vladate električnom gitarom, ili da je vaša želja da u svakom trenutku možete zabaviti svoje društvo svirajući akustičnu gitaru, ova škola je idealna za vas.

Malo vremena je potrebno da zasvirate gitaru!

Program po kome se radi, pre svega je interesantan, odgovara baš vašem muzičkom afinitetu i u profesionalnom okruženju obezbeđuje lakoću u usvajanju znanja.

Profesori

Ivan Stamenković

Ivan Stamenković

Gitara

Ivan Stamenković rođen je 26.01.1979. godine u Beogradu.

Naklonost ka umetnosti a posebno muzici, pokazuje još od malena. Ogroman uticaj na njega ostavlja porodično okruženje. Rodjeni ujak Zoran Branković (gitarista i pevač) i njegovi prijatelji, Nenad Stefanović Japanac (bas gitara) R.M. Točak (gitara) i Arsa (gitara), utiču da se Ivan u 13-toj godini potpuno posveti gitari.

Prve dve godine je svirao na gitari Đordja Milojevića sa kojim kasnije formira svoj prvi bend „Black Dog“ i počinje sa nastupima. U tom periodu menja interesovanje i iskazuje afinitet prema bliz izrazu i prelazi u bend „Southern Comfort“.

Diplomira 2000. godine gitaru na džez odseku u muzičkoj školi „Stanković“ u klasi profesora Danila Dače Karamarkovića. Tokom školovanja, kao jedan od vodećih na klasi, Ivan nastupa na brojnim džez festivalima predstavljajući školu. Iako džez muzika potpuno okupira njegova interesovanja, Ivan nastavlja razvijanje veština sviranja širokog spektra muzičkih stilova.

U svojoj karijeri nastupa sa grupama Boogie Band, Contigo, Momci iz Brazila i Residents (Bojana Stamenov) kao i sa Arsom, Furdom, Miškom Plavim, Majom Odžaklijevskom, Ksenijom Mijatović, Natašom Bekvalac, Stevanom Fedijem, Aleksom Jelićem, Lejlom Hot i Sergejem Ćetkovićem.
Od 2005. godinne svirao je u nekoliko cover bendova i počinje da drži časove gitare.

Kao studijski muzičar Ivan sarađuje izmedju ostalih, sa Zoranom Radetićem (klavijaturistom, aranžerom i producent) i Borisom Krstajićem i snima brojna dela domaće muzičke scene.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069