ŠKOLA UKULELEa

UPIS JE U TOKU

U poslednjih nekoliko godina Ukulele je doživeo neverovatnu popularnost na planetarnom nivou. Instrument koji je po svom gabaritu manjih dimenzija od akustične gitare pleni svojim prepoznatljivim zvukom i izgledom.

Ovaj instrument iz gitarske porodice je vrlo praktičan I veoma pogodan, čak i za mlađe polaznike uzrasta 5-9 godina kao adekvatan uvod u školu gitare.

Profesori

Radivoje Bojanovski

Radivoje Bojanovski

Gitara

Rođen 16.01.1969. u Beogradu.

U ranoj mladosti osnovao je rok bend “Grafiti” sa kojima je učestvovao na mnogim jugoslovenskim manifestacijama i svirao u svim, tada značajnim beogradskim klubovima.

Sredinom 90-ih je sa internacionalnim muzičarima svirao u nekoliko evropskih zemalja

Po povratku postaje član benda “Alisa”, formira prateći bend “Voodoo Popeye”.

Paralelno se bavi studijskim radom. Sarađivao je sa velikim brojem domaćih muzičara.

Trenutno je član grupe “Đura i mornari”.

Aleksa Nenadović

Aleksa Nenadović

Gitara

Aleksa Nenadović je ljubav prema gitari otkrio jako rano, sa nepunih pet godina. Od samog početka su ga oduševljavali rok gitaristi I rok muzika. Svoje prve korake ka svetu profesionalnih gitarista napravio je baš u Master Blaster školi. Po ulasku u školu već je vladao bluz I rok formom sviranja.

Tokom prvih godina školovanja proširio je svoj pogled na savremenu muziku I veoma brzo usvojio izvođačka znanja I veštinu u mnogim savremenim stilovima muzike. Kako se odmah isticao kao izuzetno talentovan, kreativan I napredan, uključen je u reprezentativni bend škole Master Blaster sa 15 godina. Sa Blastersima je nastupio na većem broju značajnih koncerata I stekao prvo scensko iskustvo.

Po završetku školovanja u Master Blaster školi odmah je započeo profesionalno bavljenje muzikom. Pored izuzetno velikog broja nastupa sa vodećim mladim muzičarima grada kao I sa eminentnim umetnicima, među kojima se ističe saradnja sa Ljubom Ninkovićem, pečat dosadašnjem profesionalnom životu dali su nastupi sa bendom na prekookeanskim kruzerima.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: + 381 11 33 44 998