ŠKOLA UKULELEa

UPIS JE U TOKU

U poslednjih nekoliko godina Ukulele je doživeo neverovatnu popularnost na planetarnom nivou. Instrument koji je po svom gabaritu manjih dimenzija od akustične gitare pleni svojim prepoznatljivim zvukom i izgledom.

Ovaj instrument iz gitarske porodice je vrlo praktičan I veoma pogodan, čak i za mlađe polaznike uzrasta 5-9 godina kao adekvatan uvod u školu gitare.

Profesori

Aleksa Nenadović

Aleksa Nenadović

Ukulele

Aleksa Nenadović je ljubav prema gitari otkrio jako rano, sa nepunih pet godina. Od samog početka su ga oduševljavali rok gitaristi I rok muzika. Svoje prve korake ka svetu profesionalnih gitarista napravio je baš u Master Blaster školi. Po ulasku u školu već je vladao bluz I rok formom sviranja.

 

Tokom prvih godina školovanja proširio je svoj pogled na savremenu muziku I veoma brzo usvojio izvođačka znanja I veštinu u mnogim savremenim stilovima muzike. Kako se odmah isticao kao izuzetno talentovan, kreativan I napredan, uključen je u reprezentativni bend škole Master Blaster sa 15 godina. Sa Blastersima je nastupio na većem broju značajnih koncerata I stekao prvo scensko iskustvo.

Po završetku školovanja u Master Blaster školi odmah je započeo profesionalno bavljenje muzikom. Nakon izuzetno velikog broja nastupa po klubovima Beograda i Srbije sa vodećim mladim muzičarima grada kao I sa eminentnim umetnicima, među kojima se ističe saradnja sa Ljubom Ninkovićem, Aleksa počinje da svira na prekookeanskim brodovima, gde potujući po svetu prolazi kroz sve popularne muzičke žanrove i najveće hitove 20. i 21. veka. Trenutno je član alternativnih bendova Fantom i Natalee, sa kojima svira koncerte i festivale po regionu, snima po studijima za razne izvođače i predaje kod nas u školi.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069