ONLINE ŠKOLOVANJE

UPIS JE U TOKU

Godinama unazad su nam prijatelji koji žive u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kikindi, Šabcu, Valjevu i mnogim drugim mestima u Srbiji govorili da im je žao što njihova deca nemaju priliku da pohađaju našu školu. Ta činjenica kao i sve veća zainteresovanost za online edukaciju nas je motivisala da nakon 12 godina razvijanja i usavršavanja svoje nastavne programe prilagodimo učenju na daljinu. Sada sa ponosom možemo da kažemo da je od školske 2021/22 godine savremena muzička škola Master Blaster dostupna svima!

Jedinstven program koji pažljivo razvijamo od 2009. godine postigao je izuzetan uspeh. Kroz našu školu prošle su generacije mladih beogradskih muzičara, a neki od njih danas su profesionalno ostvareni i angažovani muzičari na domaćoj i svetskoj sceni. Kako često sami kažu, pored muzičkog znanja, sa sobom su poneli i najlepše trenutke iz detinjstva i mladosti.

Zbog toga smo odlučili da našim budućim polaznicima koje žive van Beograda, pored nastave koja se sastoji od individualnih časova glavnog predmeta i grupnih časova teorije muzike pružimo i dodatne mogućnosti:

  • nastupi na koncertima u Beogradu zajedno sa učenicima i profesorima škole Master Blaster
  • polaganje međunarodno priznatih UK Rockschool ispita i dobijanje sertifikata

Nastupi na koncertima škole nisu obavezni ali su veoma znaćajni za napredak učenika. Oni su idealna prilika za upoznavanje, sviranje i druženje sa svojim drugarima, drugaricama i profesorima. Nastupi na koncertima su besplatni i deo su programa koji se pohađaju.

Radujemo se zajedničkom sviranju i druženju. Dobrodošli!

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069