Rock Camp 2021

UPIS JE U TOKU

Na desetogodišnjicu postojanja i uspešnog rada, Master Blaster savremena muzička škola koncipirala je jedinstven sedmodnevni interaktivni, muzičko-edukativni i kreativni program – Rock Camp.

Poslednji kamp je održan u čarobnom kompleksu, etno-selu „Zornića kuća“. Kamp su pohađala 23 đaka škole uzrasta od 9 do 17 godina. Programski bogat, stimulativan i uzbudljiv kamp rezultirao je usvajanjem muzičkog znanja o Ex-YU pop i rok sceni i vešto savladanim izvođenjem nekih od najvećih Ex-YU hitova.

Tradicionalna autorska radionica i ove godine je zainteresovala veći broj polaznika koji su svojim učešćem, aktivno sarađujući, pisali i komponovali ovogodišnju himnu kampa.

Rock Camp 2021 su obeležile sportske aktivnosti, društvene igre, muzički bioskop pod zvezdama, kreativne radionice, „Mojih 5 minuta“ šou, jahanje, streličarstvo, muzički kviz, veče perkusija,radionica etno pevanja, dodela sertfikata za uspešno položene junske Rockschool ispite, završni koncert za rodbinu, prijatelje i goste, i pre svega sjajno druženje.

Kamp su vodili profesori Vanja Seneši i Radivoje Bojanovski i kreativni tim Bojana Brdarić i Tamara Bojanovski.

Radujemo se Rock Camp-u 2022! Uskoro više informacije o tome.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069