Rock Kamp 2019

UPIS JE U TOKU

Povodom deset godina postojanja i uspešnog rada prve savremene muzičke škole Master Blaster osmišljen je i održan jedinstveni muzički, sportsko-rekreativni i kreativni rok kamp.

Od 18.08. do 24.08. u etno selu „Sunčana reka“ kod Banje Koviljače, na samoj obali reke Drine polaznici Master Blaster škole sa rukovodiocima i predavačima uživali su u lepoti prirode i okruženju, svakodnevno svirali sa bendom, bavili se sportovima, učestvovali u rekreativnim timskim igrama, ispunjavavali razne timske kreativne zadatke, svirali perkusije na otvorenom, komponovali himnu kampa, gledali muzički bioskop, osvajali pobede, nagrade i uspehe.

Rukovodioci kampa bile su Bojana Brdarić i Tamara Bojanovski, menadžeri škole, a bendove su vodili profesorka pevanja Ksenija Kuljača i profesor klavijatura Sloba Dragović, priznati afirmisani muzičari i autori. Snažnu generacijsku podršku bubnjarima dao je Bogdan Đurđević koji je od prvog susreta sa bubnjevima znanje sticao u Master Blaster školi, zatim diplomirao na džez odseku srednje muzičke škole „Stanković“ i upisao muzičku akademiju u Beču. Uz njega je gitaristima prenosio znanje Grigorije Avramović, takođe doskorašnji stipendista i učenik naše škole a danas polaznik druge godine džez odseka srednje muzičke škole „Stanković“.

Himna rok kampa 2019. koju su samostalno komponovali i pisali polaznici kampa biće studijski snimljena i biti snažan podsticaj za budući autorski rad.

Master Blaster Studio

Beograd, Resavska 28

11000 Beograd

office@masterblaster.rs

Mob: +381 69 33 44 998

Tel: +381 69 33 44 069